Motion MIRAGE SCOOTMOBIEL

 • 5 KM
 • 06 / 2023
 • Elektrisch
 • Automaat
Heerlijk verwarmd / droog en CORONA PROEF in uw eigen bubbel op pad v.a. 16 jaar met deze overdekte scootmobiel een echte AANRADER !!

INRUIL VAN UW AUTO IS ALTIJD MOGELIJK Compact, wendbaar, betaalbaar en volledig elektrisch: dat is de Motion Mirage. Dit brutaal ogende voertuig brengt u van A naar B zonder CO2. Door zijn geringe omvang is het voertuig gemakkelijk te parkeren, waar u ook bent. Daarnaast rijdt u comfortabel naar uw bestemming. Dit voertuig beschikt namelijk standaard over verwarming, zodat u ook in de winter redelijk warm aankomt. De zachte prijs maakt dit model helemaal af. Daarnaast zitten ook elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, achteruitrijcamera en Bluetooth standaard op dit model.
De Motion MIRAGE is een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld de Canta of de Amica.
Net als de Canta valt dit model onder de categorie invalidenvoertuig. Dat betekend dat u zonder rijbewijs v.a 16 jaar mag rijden. Het voertuig is volledig aan te passen aan uw wensen en behoeften. Wij zetten ons in om u mobiliteit op maat te bieden. Voorbeelden van mogelijke aanpassingen zijn bijvoorbeeld een stuurknop, handgas, bevestigingspunt voor het meenemen van uw rolstoel, draaistoel en handgrepen voor gemakkelijk in- en uitstappen. Mocht u een aanpassing nodig hebben die niet in onze standaard lijst in de webshop staat, neem dan vooral contact met ons op! Wij denken graag met u mee.
Dit voertuig beschikt standaard over lood-gel accu’s met een maximumsnelheid van 25 km/u en een bereik van ongeveer 50 km. Dit is uit te breiden naar een maximumsnelheid van 45 km/u en een bereik van ongeveer 80 km met het lithiumpakket.
Dit voertuig is bedoeld voor mensen met verminderde mobiliteit door bijvoorbeeld oplopende leeftijd, ziekte of beperking.

***Voor de JEUGD v.a. 16 JAAR ook zonder papieren ***
HOGE INSTAP !!v.v. NORMAAL AUTOSTUUR en BEDIENING rem en gaspedaal,Compact, wendbaar, betaalbaar en volledig elektrisch: dat is de Motion MIRAGE. Dit brutaal ogende model brengt u van A naar B zonder CO2. Door zijn geringe omvang is het voertuig gemakkelijk te parkeren, waar u ook bent. Daarnaast rijdt u comfortabel naar uw bestemming. Dit voertuig beschikt namelijk standaard over verwarming, zodat u ook in de winter verwarmd aankomt. De zachte prijs maakt dit model helemaal af. Daarnaast zitten ook elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, achteruitrijcamera en Bluetooth standaard op dit model.
Dit model is smaller dan de meeste andere voertuigen in zijn categorie. Door zijn geringe breedte mag dit model, in tegenstelling tot andere minicars, ook op het fietspad en de stoep rijden. Voor dit voertuig is geen rijbewijs noodzakelijk. Aangepast voor minder validen.
PRODUCT SPECIFICATIES
Motor 2.0 Pk
Accu 60V 58AH Lood-Gel
Brandstof Elektrisch
Certificaties EEC
Remsysteem Hydraulische remschijven
Aantal zitplaatsen2
Minimale bodemvrijheid120 mm
BUITENAFMETINGEN
Lengte2400 mm
Breedte1100 mm
Hoogte1660 mm
Wielbasis1600
GEWICHT
Totaal toegestaan belasting gewicht230 Kg
Gewicht exclusief batterij250 Kg
PRESTATIES
Maximumsnelheid (km/u)25
Klimvermogen15%
Laadtijd 8 uur
Accuduur 50 km
Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Details
BTW of MargeExcl. BTW
Tellerstand5 KM
Kleur Metallic
BrandstofElektrisch
TransmissieAutomaat
Vermogen2 kW / 3 PK
Aantal sleutels2
Opties & Accessoires

Exterieur
 • Acheruitrijcamera
 • Aflevering incl registatie €275,--
 • Bluetooth radio/tel verbinding
 • Centrale deur vergrendeling
 • Electr. ramen
 • Transport v.a. €125,--
Interieur
 • Isolatie pakket winter € 550,--
Interesse?

Wilt u meer informatie ontvangen of een taxatie van uw eigen brommobielen laten maken? Wij helpen u graag!

Prijs: € 8.249,- € 8.049,- Excl. BTW

Adres

Tijvoorstebaan 13
5051 HJ Goirle