Piaggio Scootmobiel T-412 T-412

  • 1 KM
  • 03 / 2021
  • Elektrisch
Voor bezichtiging of koop van een scootmobiel is onze showroom gewoon geopend meer info : www.1move4all.nl rubriek electrischMove Vigorous T412
De Move Vigorous T412 heeft een uniek retro design en dat is iets wat je nog maar heel weinig ziet bij elektrische scootmobielen. De T412 heeft ronde vormen en een frisse kleuren. Zelfs een fraaie topkoffer mag niet aan de standaard uitrusting ontbreken.

Elektrische scootmobiel met retro look
De Vigorous T412 van Move is in de basis een elektrische retro scooter, maar dan uitgevoerd met 3 wielen waardoor het een scootmobiel is. Het verschil tussen de T412 en andere scootmobielen is dat de T412 een scooter zadel heeft en geen stoel. Verder is het stuur opengewerkt en niet afgewerkt met kappen. Hierdoor springt de chromen tellerunit er extra uit en krijg je een beetje een chopper gevoel. Kortom is de Vigorous T412 een uniek elektrisch scootmobiel met een prachtig chique en modern design.

Onderhoudsvrije elektromotor van 500W
Als motor heeft Move een 500 Watt sterke elektromotor gekozen welke borstelloos is. Borstelloze motoren zijn onderhoudsvrij en die hebben geen onderhoud nodig. Van de motor heb je dus heel lang rijplezier.

Snel en wendbare scootmobiel
De Move Vigorous T412 is snel en wendbaar. Hij haalt een topsnelheid van ongeveer 25 km per uur en heeft een kleine draaicirkel. Daarmee is hij goed wendbaar in het verkeer en binnen in kleinere ruimtes zoals een supermarkt. Binnen de supermarkt kun je er bovendien alle kanten mee uit want je kunt er tevens mee achteruitrijden.

Topkoffer in kleur standaard meegeleverd
De topkoffer, welke standaard wordt meegeleverd in kleur, biedt een mooie opbergruimte. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je boodschappen hierin opbergen of regenkleding meenemen mocht het weer plots omslaan.

Voor korte en lange afstand
Voor de accu is er gekozen voor een onderhoudsvrije lood-zuur accu van 20Ah bij 60 volt. De accu in combinatie met de motor zorgt ervoor dat je een bereik hebt van 40 tot 50
kilometer. Lange afstanden zijn ook prima te doen, mede dankzij zijn hoge topsnelheid.

Opladen doe je, afhankelijk van het resterende energieniveau in de accu, in 4 tot 8 uur. De oplaadaansluiting is goed bereikbaar waardoor opladen ook snel te doen is.

Uitstekende wegligging
De wegligging en vering van de Vigorous T412 scootmobiel zijn van hoog niveau. Er is aan de voorzijde een telescopische voorvork die moeiteloos oneffenheden in het wegdek camoufleert. Ook de grote wielen dragen hieraan bij, en maken het nemen van obstakels zoals stoepranden prima mogelijk.

Lekker snel, en inhalen is geen probleem
De Move Vigorous T412 is een van de weinige elektrische scootmobielen met 3 wielen met echt een fraai uiterlijk. Bovendien rijdt hij geweldig en is ook de wegligging erg goed. Doordat hij 25 km p/u kan haal je gemakkelijk fietsers en andere weggebruikers in, en kom je snel van A naar B. Aangezien de T412 net als andere elektrische scootmobielen onder de gehandicaptenvoertuigen valt, zijn er speciale flexibele regels van toepassing. Zo mag je er bijvoorbeeld ook mee op de stoep rijden, mits je niet harder rijdt dan 6 km p/u. Een rijbewijs is bovendien niet nodig!
Details
Kenteken
NL
NIEUW1
BTW of MargeMarge
Tellerstand1 KM
BrandstofElektrisch
TransmissieAutomaat
Opties en accessoires

Exterieur
  • Achteruit versnelling
  • Licht metalen velgen
  • Metallic lak
  • Topkoffer
Interesse?

Wilt u meer weten, een proefrit maken, een inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen brommers & scooters laten maken? Wij helpen u graag!

Adres

Auto en Cabriocentrum van Herk
Tijvoorstebaan 13
5051 HJ Goirle