Move Brommobiel Citycar 45

 • 5 KM
 • 04 / 2021
 • Elektrisch
Voor bezichtiging of koop van een scootmobiel is de showroom ook nu gewoon geopend meer info:www.1move4all.nl

Bent u minder mobiel of alleen in het bezit van een brommer certificaat is dit mogelijk een ideaal vervoermiddel voor u de CITYCAR 45 !! ELECTRISCH dus nagenoeg geen belasting van het milieu ,op een lading komt u 110KM en hij is thuis gewoon op het lichtnet te laden. Deze uitvoering is tevens leverbaar met AIRCO en zonnescherm tegen een geringe meerprijs Prijs incl BTW van dit voertuig is v.a.€ 9850,-- zonder airco en € 10950,-- met airco . De CITYCARGO uitvoeringen beginnen v.a. €14680,-- ex BTW !! voor vrijblijvend meer info gewoon even bellen 06-53255054

De MOVE CityCar biedt dé uitkomst!
De CityCar is de manier om je te verplaatsen binnen elk stads- en woongebied, een elektrische, vierwielige brommobiel dat voor verschillende doeleinden geschikt is. Met een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor 2 personen is hij op tal van fronten inzetbaar. De CityCarGo PickUp en CityCarGo Van versies zijn hét alternatief voor een compacte bestelwagen met brandstofmotor.
“Verplaatsen in de stad is gemakkelijker met MOVE!”
Dankzij de compacte afmetingen van deze elektrisch aangedreven brommobiel komt u op plekken waar u met een reguliere personenauto niet kunt komen.

De CityCar geeft e-mobiliteit een nieuwe dimensie. Met een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor 2 personen is hij op tal van fronten inzetbaar. De CityCarGo PickUp en Van versies zijn zelfs een serieus alternatief voor een compacte bestelwagen met brandstofmotor. Met de komst van steeds strengere milieueisen om het Co2 gehalte te verlagen zal deze 4-wieler ook in de toekomst binnen elk stads- en woongebied inzetbaar zijn…

Uitrusting

De CityCar is compleet uitgerust en de standaarduitvoering omvat: centrale deurvergrendeling, verwarmde buitenspiegels, lichtmetalen velgen,
panoramadak, sound system en GPS met groot beeld- scherm en afleveringsbeurt.. Daarnaast is er een plus pakket leverbaar met airconditioning en een zonnescherm.

De standaard uitvoering bevat: Centrale Vergrendeling, Licht Metalen Velgen, Panoramadak, Sound System, GPS met Groot Beeldscherm, Metalic kleuren en afleveringsbeurt.

Verkrijgbaar in de kleuren: groen, oranje, roze, blauw, bruin, paars, rood, wit, geel, zwart, zilver

Opladen

Het laden van de accu’s gaat heel eenvoudig door middel van het ‘gewone’ 220v stroomnet. Binnen 8 uur zijn de accu’s weer volledig opgeladen (binnen 2 uur 75%) en kun je genieten van de vrijheid die de CityCar je geeft. De CityCarGo PickUp en Van zijn uitgerust met een krachtige onderhoudsvrije Lithium accu.
Veiligheid

Veilig is de CityCar en CityCarGo PickUp zeker! Een dubbele kreukelzone met rolkooi en zowel voor als achter schijfremmen, waardoor men kan vertrouwen op crash bestendigheid en een zeer korte remweg.

Voor wie?

Om deze CityCar en CityCarGo PickUp en Van te besturen heb je slechts een bromfietsrijbewijs nodig. Elke persoon met een auto (en/of motor) rijbewijs mag dit voertuig uiteraard ook besturen.

Voordelen

Voor de CityCarGo PickUp en Van geldt een interessante subsidie, de M.I.A. (milieu investerings aftrek) van 13,5%. Daarnaast kunt u dit voertuig versneld afschrijven en heeft u recht op K.I.A. (klein- schaligheids Aftrek). Schoon rijden wordt zo ook nog eens voordelig!
Accu
Opladen in slechts 8 uur
Binnen 2 uur voor 75% vol
220 V: standaard stekker*
Geen speciaal stopcontact nodig.
Gewoon thuis of op de zaak opladen
*Stopcontact met NE norm
Details
BTW of MargeIncl. BTW
Tellerstand5 KM
Kleur Metallic
Aantal deuren2
BrandstofElektrisch
TransmissieAutomaat
Topsnelheid45 km/h
Opties en accessoires

Exterieur
 • Aflevering leges / nr.plaat enz. € 250,--
 • Buitenspiegels verwarmbaar
 • Centrale deurvergrendeling
 • Container transp. toeslag €275,--
 • Lichtmetalen velgen
 • Metaalkleur
 • Panoramadak
Infotainment
 • Navigatiesysteem
 • Radio
Interieur
 • Airco
Interesse?

Wilt u meer weten, een proefrit maken, een inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen brommobielen laten maken? Wij helpen u graag!

Prijs: € 10.950,- € 10.950,-

 • U rijdt deze brommobielen al vanaf € 0,- per maand
Verzekering aanvragen 06-53255054 Bel nu Neem contact op
Adres

Auto en Cabriocentrum van Herk
Tijvoorstebaan 13
5051 HJ Goirle