MG MGB ROADSTER

 • 5 KM
 • 02 / 1966
Deel deze advertentie:

Kale body als super vervanger van uw verroeste mgb org. 2 ruitenwisser stalen dashbord body

Dit betreft een body of rest. MGB BODY in nagenoeg nieuwstaat. wegens blistering koets alleen buitenzijde terug schuren en opnieuw lakken.Deze MGB body is de ideale basis voor een echte liefhebber die zelf niet kan of wil lassen maar op zoek is naar een perfecte vervanger voor zijn eigen verrotte mgb body.Kan geleverd worden met de nodige papieren tegen een geringe meerprijs voor als u ook nog een kenteken moet aanvragen .
Details
Bouwjaar1966
BTW of MargeMarge
Tellerstand5 KM
CarrosserieCabrio
KleurRood
Aantal deuren2
Aantal zitplaatsen2
TransmissieHandgeschakeld
Vermogen1798 kW / 2443 PK
Afleverpakketten

 • van Herk pakket 1 (€ 350,-)
  Al onze auto's zijn voorzien van onderhoudsboekjes en of NAP/CARPAS-keuringsbewijs. De getoonde INTERNETPRIJS is de totale netto MEENEEMPRIJS. Wij raden u echter aan gebruik te maken van een van onze uitbreidingspakketten. Dit pakket omvat een kleine onderhoudsbeurt en de re-conditionering van het exterieur en interieur. We voorzien het voertuig indien nodig van een nieuwe APK keuring.
 • van Herk pakket 2 (€ 650,-)
  Al onze auto's zijn voorzien van onderhoudsboekjes en of NAP/CARPAS-keuringsbewijs. De getoonde INTERNETPRIJS is de totale netto MEENEEMPRIJS. Wij raden u echter aan gebruik te maken van een van onze uitbreidingspakketten. Dit pakket omvat pakket 1 en daarnaast: 6 maanden standaard Autotrust garantie
 • van Herk pakket 3 (€ 850,-)
  Al onze auto's zijn voorzien van onderhoudsboekjes en of NAP/CARPAS-keuringsbewijs. De getoonde INTERNETPRIJS is de totale netto MEENEEMPRIJS. Wij raden u echter aan gebruik te maken van een van onze uitbreidingspakketten. Dit pakket omvat pakket 1 en daarnaast: 6 maanden Autotrust Exclusive garantie
Interesse?

Wilt u meer weten, een proefrit maken, een inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Wij helpen u graag!

Adres

Auto en Cabriocentrum van Herk
Tijvoorstebaan 13
5051 HJ Goirle