MOMO MOVE T-414 VIGOROUS S-LINE

  • 1 KM
  • / 2022
  • Elektrisch
Voor bezichtiging of koop van een scootmobiel is onze showroom gewoon geopend zie: www.1move4all.nl

100 % ELECTR. VERVOER -Vrees voor CORONA maar toch veilig warm en droog van A naar B rijden of worden gereden b.v. naar school- kinderopvang- winkellen of gewoon voor ontspanning , dat kan met deze trendy 3 wielige ELECTRISCHE overdekte SCOOTER. Er is plaats voor 2 personen achter elkaar.
U kan de VIGOROUS gewoon opladen met uw eigen stopcontact . Actieradius is bij volledig opladen ongeveer 70KM door plaatsing van een extra LITHIUM cel kan dit worden verlengt tot 135KM !! Voor meer info kan u mij bellen 0653255054 of mailen cabriocentrum@planet.nl Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.


Financial lease
Details
BTW of MargeIncl. BTW
Tellerstand1 KM
KleurGrijs
BrandstofElektrisch
TransmissieAutomaat
Vermogen1 kW / 0 PK
Aantal sleutels2
Opties & Accessoires

Exterieur
  • Achteruit versnelling
  • Licht metalen velgen
  • Metallic lak
  • Verwarming
Afleverpakketten

  • van Herk pakket 1 (€ 350,-)
    Al onze auto's zijn voorzien van onderhoudsboekjes en of NAP/CARPAS-keuringsbewijs. De getoonde INTERNETPRIJS is de totale netto MEENEEMPRIJS. Wij raden u echter aan gebruik te maken van een van onze uitbreidingspakketten. Dit pakket omvat een kleine onderhoudsbeurt en de re-conditionering van het exterieur en interieur. We voorzien het voertuig indien nodig van een nieuwe APK keuring.
Interesse?

Wilt u meer informatie ontvangen of een taxatie van uw eigen brommers & scooters laten maken? Wij helpen u graag!

Adres

Tijvoorstebaan 13
5051 HJ Goirle