Move Brommobiel Vigorous S-Line

  • 5 KM
  • 01 / 2021
  • Elektrisch
Voor bezichtiging of koop van een scootmobiel is de showroom gewoon geopend zie www.1move4all.nl

STIJLVOL en comfortabel volledig electrisch vervoer van 2 personen of als optie leverbaar 1 persoon en een vlakke laadvloer van 52x62 CM . Deze trike is overal in de binnenstad toegestaan in de innercity uitvoering en kan dus ook overal worden geparkeerd.
Voor de 45 KM uitvoering moet u beschikken over een scooter/brommer rijbewijs echter de 25KM uitvoering is door iedereen te rijden..De Vigorous Trike zet nieuwe dimensies als het gaat om e-mobiliteit. Met een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor 2 personen is hij op tal van fronten inzetbaar. Met de komst van steeds strengere milieueisen om het Co2 gehalte te verlagen zal deze 3-wieler ook in de toekomst binnen elk stads- en woongebied inzetbaar zijn.

Comfort

Doordat de bestuurdersruimte volledig is afgesloten biedt de Vigorous bescherming tegen allerlei weersinvloeden. Daarnaast is hij uitgerust met comfortverhogende (standaard) extra’s zoals: een ruitenwisser, verwarming, verstelbare stoel en een bluetooth aansluiting.

Opladen

Het laden van de accu’s gaat heel eenvoudig door middel van het ‘gewone’ 220v stroomnet. Binnen 5 uur zijn de accu’s weer volledig opgeladen (zelfs 80% binnen 2 uur) en kun je genieten van de vrij-heid die de Vigorous je geeft.Veiligheid

Veilig is de Vigorous zeker ! Een stevige rolkooi en zowel voor als achter schijfremmen, waardoor men kan vertrouwen op crashbestendigheid en een zeer korte remweg.

Voor wie?

Om deze Elektro trike te besturen heb je slechts een bromfietsrijbewijsnodig. Elke persoon met een auto (en/of motor) rijbewijs mag de Vigorous uiteraard ook besturen. Daarnaast is er een versie de MOVE Vigorous InnerCity waarvoor geen rijbewijs vereist is. Met deze versie mag overal gereden en geparkeerd worden.

Opladen

Opladen in slechts 5 uur
80% opgeladen binnen 2 uur 220 V: standaard stekker*
Geen speciaal stopcontact nodig Gewoon thuis opladen *Stopcontact met NE norm
Bij normaal gebruik en omstandigheden is de actieradius zeker 70KM

Details
BTW of MargeExcl. BTW
Tellerstand5 KM
Aantal deuren2
BrandstofElektrisch
TransmissieAutomaat
Topsnelheid45 km/h
Opties en accessoires

Exterieur
  • Metaalkleur
Interesse?

Wilt u meer weten, een proefrit maken, een inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen brommobielen laten maken? Wij helpen u graag!

Prijs: € 4.785,- € 4.785,- Excl. BTW

Adres

Auto en Cabriocentrum van Herk
Tijvoorstebaan 13
5051 HJ Goirle