Luqi Snorscooter Citycoco 2

  • 1 KM
  • 2020
  • Onbekend
Heerlijk zonder helm de vrije natuur in alleen of met zijn 2 , milieu bewust electrisch dus geen schadelijke gassen of geluid overlast. Lekker genieten in nagenoeg stilte van de natuur om u heen. U heeft voor dit voertuig geen papieren nodig max snelheid is 37KM per uur en u kan onafgebroken ongeveer 60 KM afleggen op een accu lading. Opladen kan gewoon via een normaal stopkontact . Kosten ongeveer 35CENT/100KM!! De 2 FENDER heeft voor en achtervering voor extra comfort en een BLAUWE kentekenplaat dus mag gewoon op het FIETSPAD !!
Het ideale vervoermiddel voor als u op een camping staat en even snel een boodschap in het naburige dorp wil doen . FUN FUN FUN !
Dit voertuig is aan te passen voor 1 of 2 personen en kan voorzien worden met spatborden na eigen keuze met of zonder print en in diverse kleuren.
Om deze eens uit te proberen nodig ik u graag uit in onze showroom . Bestellen kan ook eenvoudig per Mail op cabriocentrum@planet.nl waarna hij de volgende werkdag voor u klaar staat in ons filiaal.

Details
Bouwjaar2020
BTW of MargeIncl. BTW
Tellerstand1 KM
TransmissieHandgeschakeld
Topsnelheid25 km/h
Interesse?

Wilt u meer weten, een proefrit maken, een inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Wij helpen u graag!

Adres

Auto en Cabriocentrum van Herk
Tijvoorstebaan 13
5051 HJ Goirle