Move Brommobiel V28

 • 5 KM
 • 03 / 2023
 • Elektrisch
 • Automaat
Leverbaar in 6 kleuren.Voor bezichtiging of koop van een scootmobiel is onze showroom gewoon geopend meer info: www.1move4all.nl rubriek electrisch

Een super leuk vervoermiddel mag op het fietspad dus ook veilig !! geschikt voor 2 personen ,en geen rijbewijs of brommercertificaat in deze uitvoering nodig. Deze is ook leverbaar in de 45KM uitvoering met rij of bromfietsrijbewijs prijs van de 45KM uitvoering is €4350,--
INTERESSE in dit voertuig of in voor een proefrit maak dan even een afspraak. cabriocentrum@planet.nl of 06-53255054
MOVE VIGOROUS V28 DE ELEKTRISCHE SPORTIEVE TRIKE

De sensatie die elke scooter en scootmobiel rijder in vervoering zal brengen zodra je ermee rijd

Deze zeer comfortabele elektrische driewieler van Move ziet er niet alleen stoer uit maar brengt je ook zeer eenvoudig naar je bestemming. De kantelbare robuuste onafhankelijke voorvering laat je zonder dat je zelfs grote oneffenheden in het wegdek opmerkt snel brengen waar je wilt zijn.. Geruisloos en snel ‘vliegt’ de automatische aandrijving met drie instelbare snelheden je naar 25, 35 of 45 km/u. De wegligging is zeer stabiel waardoor scherpe bochten makkelijker te nemen zijn dan een normale conventionele tweewielige scooter. De motor in het achterwiel aangedreven, heeft meer dan voldoende kracht om ook een medepassagier te vervoeren maar ook is onovertreffelijk op oneffen terrein waar de V28 zijn mannetje staat. Het digitale goed leesbare dashboard geeft je overzichtelijk informatie over je snelheid, actieradius en verlichtingstand. De led verlichting is van zeer hoge kwaliteit in het donker en tijdens mistige dagen om de weg eenvoudig te vinden. Ook heeft de Move Vigorous V28 een achteruitrij stand waardoor parkeren in je eigen garage een fluitje van een cent is. Move heeft goed nieuws ! want de V28 kan zelfs ingezet worden als scootmobiel .De hoogste haalbare wettelijke toegestane snelheid is dan maximaal 25km/u. Dit is de allereerste revolutionaire elektrische scootmobiel driewieler/trike in Nederland die het oude 4wielige tijdperk zal doen vergeten , zeer sportief met een stoer uiterlijk die alle aandacht zal vestigen zodra u deze parkeert op het trottoir naast andere scooters en fietsen. De V28 heeft zelfs standaard een alarmsysteem. Die luid en duidelijk te horen is als deze wordt aangeraakt zonder sleutel. Het opladen gaat via een bijgeleverde lader met 230v stekker. De V28 is binnen 4 uur 80% opgeladen en 100% na 6 uur. Vraag nu een proefrit aan!
De MOVE V28

De Move V28 is uitermate geschikt voor ruw terrein. Hij heeft door zijn High End Veersysteem (zie foto’s). Op een ruwe klinkerweg geeft de V28 het gevoel alsof u op asfalt rijdt.

Hij is elektrisch en dus milieu vriendelijk. De motor geeft geen geluid en geen CO2 uitstoot waardoor u ongestoord door de natuur kunt.

Voor Bedrijsmatig gebruik:
Vanwege het duurzame Lithium Accu Pakket heeft u als bedrijf recht op aftrek van de MIA subsidie, BTW aftrek en VAMIL (Versneld afschrijven) Het 1ste jaar 75% en het 2de jaar 25%.Specificaties: MOVE V28
Motor: 2000W borstelloos
Uitgangskoppel: 33N.m
Afmetingen: 1811 * 798 * 1183mm

Spoorbreedte: 80cm
Wielbasis: 130cm
Maximumsnelheid: Laag: 6 km / Hoog: 15 km / S: 25 km
Nieuw gewicht: 90KGS
Max laadvermogen: 260KGS
Actieradius: 90 km bij 15 km/h en 90 km bij 25 km/h
Batterij: Lithium 27A 72V
Nominaal volume: 72V
Klim: 20-25 graden
Oplader: 110V / 220V
Oplaadtijd: 6 uur / Snellader 2,5 uur
Nominale laadstroom: 3A
Max ontlaadstroom: 45A
Wielmaat: F 100 / 60-12 R 120 / 70-12
Netto gewicht: 90 kg
Verpakkingsgrootte: 1900x810x1203cm
LCD scherm
Alarmsysteem
Parkeersysteem met achteruit versnelling
Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Details
BTW of MargeIncl. BTW
Tellerstand5 KM
BrandstofElektrisch
TransmissieAutomaat
Vermogen2 kW / 3 PK
Topsnelheid45 km/h
Aantal sleutels2
Opties & Accessoires

Exterieur
 • Aflevering incl registatie €275,--
 • Alarm met afstandbediening
 • Lithium accu
 • Lm velgen
 • Metaalkleur
 • Transport v.a. €125,--
Afleverpakketten

 • van Herk pakket 1 (€ 350,-)
  Al onze auto's zijn voorzien van onderhoudsboekjes en of NAP/CARPAS-keuringsbewijs. De getoonde INTERNETPRIJS is de totale netto MEENEEMPRIJS. Wij raden u echter aan gebruik te maken van een van onze uitbreidingspakketten. Dit pakket omvat een kleine onderhoudsbeurt en de re-conditionering van het exterieur en interieur. We voorzien het voertuig indien nodig van een nieuwe APK keuring.
Interesse?

Wilt u meer informatie ontvangen of een taxatie van uw eigen brommobielen laten maken? Wij helpen u graag!

Prijs: € 4.550,- € 3.995,-

Adres

Tijvoorstebaan 13
5051 HJ Goirle