Move Brommobiel Vigorous S-Line

  • 1 KM
  • 03 / 2021
  • Elektrisch
Voor bezichtiging of koop van een scootmobiel is de showroom gewoon geopend info: www.1move4all.nl

BENT U MILEU BEWUST maar u wil niet bezweet of nat van de regen op uw bestemming aankomen is dit mogelijk een ideaal vervoermiddel voor u .v.a. nu NIEUW LEVERBAAR in de kleur zwart-wit of zwart-rood , rijbewijs of brommer certificaat verplicht voor deze 45 KM uitvoering , standaard v.v. verwarming - - lm velgen,tegen een geringe meerprijs ook mogelijk met alarm -centrale vergrendeling en afstandbediening ,voor meer info neem gewoon vrijblijvend contact met onDe Vigorous Trike zet nieuwe dimensies als het gaat om e-mobiliteit. Met een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor 2 personen is hij op tal van fronten inzetbaar OOK ALS BEZORGSCOOTER OMBOUW 2E ZITPLAATS NAAR VLAKKE LAADVLOER MOGELIJK , in de 25KM uitvoering zelfs voor ieder vanaf 16 jaar vrij te berijden !!. Met de komst van steeds strengere milieueisen om het Co2 gehalte te verlagen zal deze 3-wieler ook in de toekomst binnen elk stads- en woongebied inzetbaar zijn.

Comfort

Doordat de bestuurdersruimte volledig is afgesloten biedt de Vigorous bescherming tegen allerlei weersinvloeden. Daarnaast is hij uitgerust met comfortverhogende (standaard) extra’s zoals: een ruitenwisser, verwarming, verstelbare stoel .

Opladen

Het laden van de accu’s gaat heel eenvoudig door middel van het ‘gewone’ 220v stroomnet. Binnen 5 uur zijn de accu’s weer volledig opgeladen (zelfs 80% binnen 2 uur) en kun je genieten van de vrij-heid die de Vigorous je geeft.

Veiligheid

Veilig is de Vigorous zeker ! Een stevige rolkooi en zowel voor als achter schijfremmen, waardoor men kan vertrouwen op crashbestendigheid en een zeer korte remweg.

Voor wie?

Om deze Elektro trike te besturen heb je slechts een bromfietsrijbewijsnodig. Elke persoon met een auto (en/of motor) rijbewijs mag de Vigorous uiteraard ook besturen. Daarnaast is er een versie (klik hier voor de MOVE Vigorous InnerCity) waarvoor geen rijbewijs vereist is. Met deze versie mag overal gereden en geparkeerd worden.

Opladen in slechts 5 uur
80% opgeladen binnen 2 uur 220 V: standaard stekker*
Geen speciaal stopcontact nodig Gewoon thuis opladen *Stopcontact met NE norm
Details
BTW of MargeMarge
Tellerstand1 KM
BrandstofElektrisch
TransmissieHandgeschakeld
Topsnelheid45 km/h
Interesse?

Wilt u meer weten, een proefrit maken, een inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen brommobielen laten maken? Wij helpen u graag!

Adres

Auto en Cabriocentrum van Herk
Tijvoorstebaan 13
5051 HJ Goirle