Move Scootmobiel T 408- 3

 • 5 KM
 • 06 / 2023
 • Elektrisch
 • Automaat
Voor bezichtiging of koop van een scootmobiel is onze showroom gewoon geopend meer info : www.1move4all.nl

Beschrijving
Model: T408-3
Motor: 1000 W borstelloos
Afmetingen: 1,55 * 0,69 * 1,10 m
Wielbasis: 1.075m
Max. Snelheid: 25 km / h
Loopafstand: 40-50km
Batterij: 20A 12V
Nominaal volume: 60V
Klim: 15-20 graden
Oplader: 110V / 220V
Oplaadtijd: 6-8 uur
Wielmaat: 300-10
G./N. Gewicht: 100 / 120KGS

Move Vigorous T408-3
Zoek je een 3 wiel scootmobiel met hoge comfortabele stoel, dan moet je beslist de Move Vigorous T408-3 kopen. Hij is voorzien van een krachtige en onderhoudsvrije 1000 W elektromotor, en is zeer gemakkelijk op te laden. Daarnaast is hij een van de snelste scootmobielen die je kunt kopen, en heeft biedt hij het rijcomfort van een scooter. LED verlichting en een USB aansluiting zijn tevens aanwezig. Al met al een zeer compleet scootmobiel!

Zeer comfortabel en uitgerust met luxe hoge stoel
In de basis is de Move Vigorous T408-3 een comfortabele scooter met 10 inch wielen. Doordat hij voorzien is van een luxe stoel en 2 achterwielen heeft, is het een elektrische scootmobiel.
De stoel is hoog en is voorzien van een hoofdsteun en armleuningen. Zowel de stoel als armleuningen zijn verstelbaar. Zo kun je dus perfect zitten bij korte en lange ritten.

Snelle scootmobiel met uitstekende vering
De 3 wielen, en het scooter onderstel zorgen voor zeer veel comfort. Vergeleken andere scootmobielen, rijdt de T408-3 een stuk comfortabeler. Dit heeft mede te maken met de grote wielen en het uitstekende veergedrag. Twijfel je tussen een 3 wiel scootmobiel en 4 wiel scootmobiel, en weet je nog niet welke je wilt kopen? Hecht je veel waarde aan goede vering, dan kan de keuze snel gemaakt zijn, want 3 wiel scootmobielen hebben betere vering, zeker bij hogere snelheden.

Bijzonder wendbaar, en ook geschikt voor in de supermarkt
Qua wendbaarheid is de 3 wiel elektrische scootmobiel een allemansvriend. Je kunt er overal mee naartoe, en overal mee binnen, dus ook de supermarkt. De Move Vigorous T408-3 laat zich eenvoudig besturen, en je kunt er mee vooruit en achteruit. Keren in een gangpad kan dus prima. Doordat hij geheel elektrisch is, is hij bovendien schoon en stil.

Beter zichtbaar in het verkeer door de LED verlichting
De verlichting op de T408-3 scootmobiel is voorzien van LED technologie. LED verlichting maakt je in het verkeer beter zichtbaar waardoor je ook sneller gezien wordt. LED geeft meer licht en daardoor ook meer zicht in het donker.

Met USB laadt je een telefoon onderweg eenvoudig op
Met de USB aansluiting kun je bijvoorbeeld een telefoon onderweg gemakkelijk opladen zodat je nooit met een lege telefoon komt te zitten. De USB aansluiting is universeel dus daarop kun je ook andere USB apparaten aansluiten waaronder een navigatiesysteem zoals een TomTom.

Krachtige onderhoudsvrije motor van 1000W
De 1000 Watt motor is onderhoudsvrij en dat betekent dat hij heel lang meegaat, en geen onderhoud nodig heeft. 1000 Watt is bovendien veel vermogen. Hoogstwaarschijnlijk ga je ook geen 4 wiel scootmobielen tegenkomen met een 1000W motor want dat is flink boven gemiddeld. Met zoveel vermogen aan boord ben je moeiteloos op topsnelheid, en is er ook geen helling die jouw tegen gaat houden. Een echte krachtpatser dus.

Onderhoudsvrije accu met een groot rijbereik
Niet alleen is de elektromotor onderhoudsvrij, maar dat geldt ook voor de accu. Move heeft de Vigorous T408-3 namelijk uitgerust met een lood-zuur accu. Ook deze heeft dus geen aandacht nodig. De accu heeft een capaciteit van 20Ah bij 60 volt en dat zorgt voor een rijbereik van tussen de 40 tot 50 kilometer, afhankelijk van de omstandigheden.

Opladen doe je in een handomdraai
Opladen gaat erg gemakkelijk omdat de oplaadaansluiting goed bereikbaar is. Hier kun je eenvoudig en snel de stroomkabel inpluggen en de elektrische scootmobiel opladen. Het opladen duurt gemiddeld tussen de 4 en 8 uur. Een accu die leeg is kost uiteraard meer tijd om op te laden als een accu die voor de helft leeg is.
Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Details
Kenteken
NL
SC00TM
BTW of MargeIncl. BTW
Tellerstand5 KM
KleurWit
BrandstofElektrisch
TransmissieAutomaat
Topsnelheid45 km/h
Aantal sleutels2
Opties & Accessoires

Exterieur
 • Accupakket nieuw bij afl.
 • Aflevering incl registatie €275,--
 • Alarm met afstandbediening
 • Lm velgen
 • Transport v.a. €125,--
Veiligheid
 • Alarmsysteem
Afleverpakketten

 • van Herk pakket 1 (€ 350,-)
  Al onze auto's zijn voorzien van onderhoudsboekjes en of NAP/CARPAS-keuringsbewijs. De getoonde INTERNETPRIJS is de totale netto MEENEEMPRIJS. Wij raden u echter aan gebruik te maken van een van onze uitbreidingspakketten. Dit pakket omvat een kleine onderhoudsbeurt en de re-conditionering van het exterieur en interieur. We voorzien het voertuig indien nodig van een nieuwe APK keuring.
Interesse?

Wilt u meer informatie ontvangen of een taxatie van uw eigen brommobielen laten maken? Wij helpen u graag!

Prijs: € 3.185,- € 2.995,-

Adres

Tijvoorstebaan 13
5051 HJ Goirle