Terug naar overzicht

Spy Racing E8E E-QUAD

Incl. BTW € 6.999,-
Deel deze advertentie:

Specificaties

Bouwjaar 2023
BTW of Marge Incl. BTW
Tellerstand 5 KM
Kleur Grijs Metallic
Model motor Quad
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Vermogen 4 kW / 5 PK

Exterieur

Full options

Beschrijving

Een super beleving om met dit voertuig te sturen.

Beschrijving
Ontdek de voordelen van de Spy Racing E8 E-performance: de ultieme straatlegale elektrische quad met kenteken!
  • Voor bestuurders met rijbewijs B (Autorijbewijs)
  • Krachtige 4000W motor met een topsnelheid van 95 km/h.
  • Bereik tot 150 km met de hoogwaardige 72V/100Ah accu.
  • Snel opladen in 6-8 uur met de meegeleverde lader.
  • Gebruiksvriendelijk LCD-display voor eenvoudige bediening.
  • Ervaar de spanning en vrijheid van de Spy Racing E8 E-performance!

Met zijn verbluffende design en sportieve uitstraling biedt de Spy Racing E8 E-performance een ongeëvenaarde rijervaring. Met een krachtige 4000W motor zul je versteld staan van de snelle acceleraties en de indrukwekkende topsnelheid van 95 km/h die deze quad kan bereiken.
Deze streetquad Spy Racing E8 E-performance met differentieel is met zijn prachtige uiterlijk en lage zit een echte quad voor op de weg te noemen. Deze quad met kenteken heeft een 4000w motor welke zorgt voor veel vermogen. Daarnaast is deze kentekenquad uitgerust met een stevig frame dat zorgt voor de nodige stabiliteit en sublieme rijeigenschappen. Om deze kentekenquad te mogen berijden heeft u rijbewijs B nodig (autorijbewijs).Krachtige 72V/100Ah accu
De hoogwaardige lithium batterij met een bereik tot 150 kilometer zorgt ervoor dat u flinke tochten kunt afleggen. Deze accu is prachtig verwerkt in het frame, waardoor hij goed beschermd is tegen vocht en vuil.

Lader
De 72V 18Ah lader zorgt ervoor dat de quad weer helemaal opgeladen is binnen 6-8 uur. Tijdens het rijden kan de quad ook opgeladen worden voor een grotere actieradius
Krachtige 72V/100Ah accu

De hoogwaardige lithium batterij met een bereik tot 150 kilometer zorgt ervoor dat u flinke tochten kunt afleggen. Deze accu is prachtig verwerkt in het frame, waardoor hij goed beschermd is tegen vocht en vuil.

Betrouwbare en sterke 4000W motor
Deze Spyracing E8 E-Performance schikt over een sterke 4000W Motor. Door de krachtige motor accelereert de quad van 0-50 in 3 seconden, en heeft deze Spyracing een topsnelheid van maar liefst 95 km/h

Gebruiksvriendelijke LCD-display
De Spyracing E8 E-performance beschikt over een LCD-display. Het display beschikt over een royaal formaat LCD scherm met een zeer overzichtelijke indeling en scherpe weergave. U kunt hier alle nodige informatie op aflezen. Doordat het scherm centraal is geplaatst is deze altijd in het zicht en dat is natuurlijk erg prettig.

Versnellingsbak
Deze kentekenquad is voorzien van een geavancceerde automaat versnellingsbak. Door deze prachtige combinatie is de rijervaring geweldig! De as aandrijving met transmissie verhouding 1:6 is perfect voor de velle acceleraties, bochten, en hellingen.

Wegligging
1 van de beste quads op het gebied van wegligging. De Spyracing E8 heeft een verbrede draagarmen voor extra stabiliteit. Natuurlijk is bij deze quad ook goed nagedacht over de gewichtsverdeling, daarom zitten de accu en motor in dezelfde lijn erg centraal voor meer balans.
Hydraulische schijfremmen
Veiligheid gaat voor alles! Daarom is deze kentekenquad uitgevoerd met hydraulische schijfremmen. Hiermee weet u zeker dat u tijdig stil komt te staan als het nodig is. Daarnaast zijn hydraulische schijfremmen erg onderhoudsvriendelijk en erg goed doseerbaar. De dikke schijven zorgen voor een optimale koeling en remkracht onder iedere omstandigheden.

Verlichting
Natuurlijk is verlichting ook een essentieel onderdeel van onze kentekenquads. De Spyracing Performance E8 is voorzien van dubbele koplampen, achterlicht, kentekenverlichting, 4 knipperlichten (2 links & 2 rechts), display verlichting, etc. Doordat het LED verlichting is, Nemen de lampen weinig tot geen percentage van de accu.