Terug naar overzicht

E-LEPHANT SHOPPER LM1

Marge € 2.245,-

E-LEPHANT SHOPPER LM1

€ 2.245,- Marge

1 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2024 Bouwjaar
Elektrisch
Brandstof
Toon alle specificaties
Elektrisch 2024 Automaat 1 KM
Deel deze advertentie:

Specificaties

BTW of Marge Marge
Tellerstand 1 KM
Kleur
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Vermogen 2 kW / 3 PK

Exterieur

Aflevering € 215,--
Alarm met afst.bed.
Batterij litium
Kenteken leges € 90,--
Licht metalen velgen
Rijbereik 0ng. 55km
Snelheid 45 km of 25 km/uur

Beschrijving

Super trendy SHOPPER leverbaar in wit of zwart en snelheid 25 of 45 KM/uur . uit voorraad leverbaar.

Wil jij op een echte Eyecatcher rijden? Dan is de E-lephant white chopper echt wat voor jou! De elektrische choppers van E-lephant zijn gemaakt van kwalitatief sterk staal, wat zorgt voor een robuust en duurzaam frame. Een zachte zitting zorgt voor optimaal en comfortabele rijden. Met de E-lephant Chopper ben je verzekerd van uitmuntende rijdeigenschappen, gave looks en een goed zitcomfort.
FRAME
Het frame van de scooter is gemaakt van kwalitatief sterk staal, dit zorgt voor een robuust en duurzaam frame. De bodem en de opvulling van het frame bestaat uit kunststof. De zadels zijn gemaakt van duurzaam en sterk synthetisch kunststof met een zachte comfortabele vulling, voor een comfortabele rit.
BANDEN
De stevige banden zorgen voor een comfortabele rit en deze hebben een lange levensduur. Deze zijn eventueel op te pompen door middel van het autoventiel.
ACCU
De elektrische choppers van E-lephant hebben een actieradius van maar liefst 50 kilometer! De accu is los te halen van de scooter en kan gemakkelijk opgeladen worden via het stopcontact, hierdoor heb je geen last meer van dure benzine kosten. De laadtijd bedraagt tussen de 5 & 7 uur. Met de elektrische choppers van
E-lephant haal jij het allerbeste en meest betrouwbare materiaal in huis. Let op: het koude weer kan invloed hebben op de prestaties van de accu.
VERLICHTING
De chopper is voorzien van een voor- en achterlicht. En de chopper heeft voor- en achter knipperlichten. De verlichting is makkelijk te bedienen via de knoppen bij het stuur.
TELEFOONHOUDER
Bij de chopper wordt een telefoonhouder geleverd die je gemakkelijk aan het stuur kan monteren. Op de telefoonhouder zit zelfs een USB ingang zodat je tijdens het rijden je mobiele telefoon kan opladen. De aansluiting zit links op het stuur.
Specificaties
Vermogen2000W
Spanning60V
Oplaadtijd5-7h
Bereik per lading50 KM
Bandenmaatvoor: 130/70-12, 58J achter: 215/40-12, 52M
KleurWit
Gewicht70 KG
MateriaalStaal
Maximale snelheid25 KM/U
Maximale belasting145 KG
Batterij parameters60V 20AH
Afmeting (L x B x H cm)203 * 85 * 110 CM
Power2000W

DE E-LEPHANT CHOPPER €1995,-
BESTEL NU DE CHOPPER NAAR JOUW KEUZE!

Mogelijk gemaakt door Mobilox