Terug naar overzicht

Move Brommobiel T415 scootmobiel

Incl. BTW € 2.595,- € 2.449,-

Move Brommobiel T415 scootmobiel

€ 2.595,- € 2.449,- Incl. BTW

1 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2024 Bouwjaar
Elektrisch
Brandstof
Toon alle specificaties
Elektrisch 2024 Automaat 1 KM
Deel deze advertentie:

Specificaties

BTW of Marge Incl. BTW
Tellerstand 1 KM
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Topsnelheid 45 km/h

Exterieur

Aflevering incl registatie €275,--
Alarm met afstandbediening
Inruil brommobiel diesel/ benz. mogelijk
Lm velgen
Metaalkleur
Transport v.a. €125,--

Veiligheid

Alarmsysteem

Beschrijving

Een super leuk alternatief ipv een traditionele scootmobiel sportief en te rijden door iedereen v.a 16 jaar !!

Minder valide maar opzoek naar een trendy vervoermiddel dan is deze SCOOTMOBIEL een echte aanrader voor u . Leverbaar in div. kleuren en v.v een topkoffer is dit een super scootmobiel met een rijbereik van ongeveer 60KM en oplaadbaar op een normaal stopkontakt. Is uw interesse gewekt kom dan eens vrijblijvend langs om onder het genot van een kopje koffie of thee deze scootmobiel te bezichtigen en indien gewenst proefrijden. vtv even bellen voor beschikbaarheid. !Move Vigorous T415 scootmobiel
De Move Vigorous T415 is een elektrisch scootmobiel met 3 wielen. Doordat hij gebaseerd is op een scooter, heeft hij ook de voordelige rijeigenschappen van een scooter. Hij heeft een stabiele wegligging, grote wielen, een hoog zitcomfort, en is lekker snel. Bovendien heeft de T415 scootmobiel een zeer sportieve vormgeving, en dat is ook wat waard.
 
Gestroomlijnde en sportieve driewiel-scootmobiel
De gestroomlijnde vormgeving maakt de Vigorous T415 een sportief scootmobiel. Hij is mooier dan een standaard scooter, en veel mooier dan de meeste elektrische scootmobielen. De T415 is in de basis een normale elektrische scooter, maar dan uitgerust met 2 achterwielen. Hierdoor kun je profiteren van alle voordelen die een normale scooter biedt, en is hij inzetbaar als scootmobiel.
 
Je beschikt over veel voet- en beenruimte, en het zadel is lekker groot. Dat betekent dat je ook iemand achterop mee kunt nemen.
 
De T415 is voorzien van een beschermbeugel en achterdrager. Dit biedt een extra stukje bescherming, en de achterdrager maakt het tevens mogelijk om uitgebreid te worden met een topkoffer wat voor extra bagageruimte zorgt. Handig voor de boodschappen, of voor bijvoorbeeld regenkleding.
 
Driewieler met zeer goede rijeigenschappen
De rijeigenschappen zijn veel beter dan bij de traditionele scootmobielen. De traditionele modellen hebben vaak kleine wielen en minder goede vering, vergeleken met de T415 van Move. De wegligging en vering zijn een stuk comfortabeler, ook bij hogere snelheden. Je hebt meer controle over de driewieler, en ook van slecht wegdek heb je een stuk minder last. Hij stuurt erg prettig en rijdt erg vlot. Zijn topsnelheid ligt rond de 35km p/u en dat betekent dat je in korte tijd veel kilometers kunt afleggen. De Vigorous T415 is ruim 2x sneller dan de gemiddelde elektrische scootmobiel.
 
Volledig elektrische scootmobiel met 3 wielen
De Move Vigorous T415 3-wiel scootmobiel is volledig elektrisch en dat zorgt voor veel voordelen. Zo is hij fluisterstil, en is er geen uitstoot. Ook de onderhoudsbehoefte is bijzonder laag want de elektromotor is borstelloos en deze motor heeft geen onderhoud nodig! Door zijn elektrische en compacte karakter kun je er probleemloos een winkel, of overdekt winkelcentrum mee binnen. De breedte is slechts 69cm! Hij is zeer wendbaar en kan, zoals je ook niet anders zou verwachten, ook achteruit rijden. Parkeren of manoeuvreren gaat heel gemakkelijk.
 
Scootmobiel die snel kan rijden
De T415 scootmobiel kan lekker snel rijden. Hij haalt maar liefst 30km per uur! Standaard wordt hij geleverd met een 60V 20Ah accu waarmee je 50 tot 60 kilometer kunt rijden. Het opladen doe je in slechts 4 tot 8 uur, en daarvoor heb je alleen een 230volt stopcontact nodig. Grote afstanden kun je dus prima overbruggen met deze elektrische driewieler.
 
Verder is de Vigorous T415 uitgerust met een 500 Watt sterke motor welke je ook redelijk snel op topsnelheid brengt. Hierdoor kun je prima meekomen in het verkeer.
 
Op het voetpad mag je 6km uur rijden, op een woonerf 15km per uur, en op de openbare weg zo snel als de driewiel scootmobiel kan, wat 35km per uur is. De minimum leeftijd is 16 jaar, en een rijbewijs is niet nodig !
Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.
UIT VOORRAAD LEVERBAAR in de kleuren MAT ROOD en MAT ZWART !!!
 

Mogelijk gemaakt door Mobilox