Terug naar overzicht

Pacta TRIX Lithium

Incl. BTW € 9.725,-
Deel deze advertentie:

Specificaties

BTW of Marge Incl. BTW
Tellerstand 5 KM
Kleur Grijs Metallic
Aantal deuren 2
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Vermogen 2 kW / 3 PK

Exterieur

Achteruitrijcamera
Aflevering incl registratie 375,-- euro
Alarm met afstandbediening
Centrale deur vergrendeling
Electr. ramen
Lithium accu
Lm velgen
Transport v.a. €125,--

Interieur

Isolatie pakket winter € 550,--

Beschrijving

Als scootmobiel geregistreerd met LITHIUM ACCU .Wij zijn Hoofddealer van PACTA EN MOVE . Diverse kleuren uit voorraad leverbaar

INRUIL VAN UW AUTO IS ALTIJD MOGELIJK !
Deze special edition is tevens leverbaar in grijs / blauw/wit en champagne met deze speciale stipping ,in de kleur HOOGGLANS zwart zelfs in een speciale JPS john player special EDITION meerprijs hiervan is € 950,-- maar dan heeft u ook wat exclusieve's ,lekker pittig en snel met deze 3 kw motor echt een genot om mee te rijden . Voor verdere gegevens kan u mij bellen 0653255064 of kijk onder de mirage lithium voor meer gegevens op mijn site www.vanherkautos.nl onder electr. vervoer.

Compact, wendbaar, betaalbaar en volledig elektrisch: dat is de PACTA TRIX. Dit brutaal ogende invalidenvoertuig brengt u van A naar B zonder CO2. Door zijn geringe omvang is het voertuig gemakkelijk te parkeren, waar u ook bent. Daarnaast rijdt u comfortabel naar uw bestemming. Dit voertuig beschikt namelijk standaard over verwarming, zodat u ook in de winter warm aankomt. De zachte prijs maakt dit model helemaal af. Daarnaast zitten ook elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, achteruitrijcamera en Bluetooth standaard op dit model.
De PACTA TRIX is een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld de Canta -mirage of de Amica.
Net als de Canta valt dit model onder de categorie invalidenvoertuig. Dat betekend dat u v.a 16 jaar zonder rijbewijs mag rijden. Het voertuig is volledig aan te passen aan uw wensen en behoeften. Wij zetten ons in om u mobiliteit op maat te bieden. Voorbeelden van mogelijke aanpassingen zijn bijvoorbeeld een stuurknop, handgas, bevestigingspunt voor het meenemen van uw rolstoel, draaistoel en handgrepen voor gemakkelijk in- en uitstappen ook een scooterstuur met handgas en handrem is mogelijk.Mocht u een aanpassing nodig hebben die niet in onze standaard lijst in de webshop staat, neem dan vooral contact met ons op! Wij denken graag met u mee.
Dit voertuig heeft een bereik van ongeveer 80 km met het lithiumpakket.
Dit voertuig is ook geschikt voor mensen met verminderde mobiliteit door bijvoorbeeld oplopende leeftijd, ziekte of beperking.
UIT VOORRAAD LEVERBAAR DIVERSE KLEUREN EN UITVOERING !!
HOGE INSTAP !! v.v. NORMAAL AUTOSTUUR en BEDIENING. ook van gas en rempedaal ,Compact, wendbaar, betaalbaar en volledig elektrisch: dat is de Motion Mirage. Dit brutaal ogende model brengt u van A naar B zonder CO2. Door zijn geringe omvang is het voertuig gemakkelijk te parkeren, waar u ook bent. Daarnaast rijdt u comfortabel naar uw bestemming. Dit voertuig beschikt namelijk standaard over verwarming, zodat u ook in de winter verwarmd aankomt. De zachte prijs maakt dit model helemaal af. Daarnaast zitten ook elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, achteruitrijcamera en Bluetooth standaard op dit model.
Dit model is smaller dan de meeste andere voertuigen in zijn categorie. Door zijn geringe breedte mag dit model, in tegenstelling tot andere minicars, ook op het fietspad en de stoep rijden. Voor dit voertuig is geen rijbewijs noodzakelijk. Aangepast voor minder validen mogelijk.
INRUIL VAN UW HUIDIGE AUTO IS OOK ALTIJD MOGELIJK !
PRODUCT SPECIFICATIES
Motor 3 PK
Accu 84V LITHIUM
BrandstofElektrisch
CertificatiesEEC
RemsysteemHydraulische remschijven
Aantal zitplaatsen2
Minimale bodemvrijheid120 mm
BUITENAFMETINGEN
Lengte2400 mm
Breedte1100 mm
Hoogte1660 mm
Wielbasis1600
GEWICHT
Totaal toegestaan belasting gewicht230 Kg
Gewicht exclusief batterij250 Kg
PRESTATIES
Maximumsnelheid (km/u)45
Klimvermogen15%
Laadtijd 5 uur
Accuduur 80 km
Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap