Motion MIRAGE 25 KM

 • 0 KM
 • 06 / 2023
 • Elektrisch
 • Automaat
Voor de snelle beslisser uit VOORRAAD leverbaar

INRUIL VAN UW AUTO IS ALTIJD MOGELIJK! Compact, wendbaar, betaalbaar en volledig elektrisch: dat is de Motion Mirage. Dit brutaal ogende invalidenvoertuig brengt u van A naar B zonder CO2. Door zijn geringe omvang is het voertuig gemakkelijk te parkeren, waar u ook bent. Daarnaast rijdt u comfortabel naar uw bestemming. Dit voertuig beschikt namelijk standaard over verwarming, zodat u ook in de winter warm aankomt. De zachte prijs maakt dit model helemaal af. Daarnaast zitten ook elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, achteruitrijcamera en Bluetooth standaard op dit model.
De Motion Mirage is een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld de Canta of de Amica.
Net als de Canta is dit model een invalidenvoertuig. Dat betekend dat u zonder rijbewijs mag rijden. Het voertuig is volledig aan te passen aan uw wensen en behoeften. Wij zetten ons in om u mobiliteit op maat te bieden. Voorbeelden van mogelijke aanpassingen zijn bijvoorbeeld een stuurknop, handgas, bevestigingspunt voor het meenemen van uw rolstoel, draaistoel en handgrepen voor gemakkelijk in- en uitstappen. Mocht u een aanpassing nodig hebben die niet in onze standaard lijst in de webshop staat, neem dan vooral contact met ons op! Wij denken graag met u mee.
Dit voertuig beschikt standaard over lood-gel accu’s met een maximumsnelheid van 25 km/u en een bereik van ongeveer 50 km. Dit is uit te breiden naar een maximumsnelheid van 45 km/u en een bereik van ongeveer 80 km met het lithiumpakket.
Dit voertuig is ook bedoeld voor mensen met verminderde mobiliteit door bijvoorbeeld oplopende leeftijd, ziekte of beperking.
Voor meer produkt info even bellen 06 53255054 of kijk bij mijn andere adv.van de MIRAGE.

Details
Kenteken
NL
PPP576
KentekenPPP576
BTW of MargeIncl. BTW
Tellerstand0 KM
KleurBlauw Metallic
Aantal deuren2
BrandstofElektrisch
TransmissieAutomaat
Aantal sleutels2
Opties & Accessoires

Exterieur
 • Acheruitrijcamera
 • Centrale deur vergrendeling
 • Electr. ramen
 • Lm velgen
Interieur
 • Isolatie pakket winter € 550,--
Afleverpakketten

 • van Herk pakket 1 (€ 350,-)
  Al onze auto's zijn voorzien van onderhoudsboekjes en of NAP/CARPAS-keuringsbewijs. De getoonde INTERNETPRIJS is de totale netto MEENEEMPRIJS. Wij raden u echter aan gebruik te maken van een van onze uitbreidingspakketten. Dit pakket omvat een kleine onderhoudsbeurt en de re-conditionering van het exterieur en interieur. We voorzien het voertuig indien nodig van een nieuwe APK keuring.
Interesse?

Wilt u meer informatie ontvangen of een taxatie van uw eigen brommobielen laten maken? Wij helpen u graag!

Prijs: € 8.995,- € 8.899,-

Adres

Tijvoorstebaan 13
5051 HJ Goirle